ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

Μονοκατοικία - Περιοχή Καλαβρύτων, Ελλάδα

Στα Καλάβρυτα, στο 15ο χλμ Πούντας –Καλαβρύτων σε υψόμετρο 950μ. σε ένα μοναδικό κομμάτι γης με απεριόριστη θέα σε βουνό και θάλασσα, κατασκευάστηκε από την εταιρεία μας η πολυτελής αυτή κατοικία. Χαρακτηριστικό της ο συνδυασμός πέτρας και ξύλου που ενσωματώνουν απόλυτα την κατοικία στο τοπίο του βουνού και προσδίδουν ένα ύφος ζεστασιάς τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά, η επένδυση με πέτρα και ξύλο, εκτός από την εντυπωσιακή εμφάνιση, προσφέρει την καλύτερη θερμομόνωση. Σε συνδυασμό μάλιστα με τα PVC κουφώματα Κoemmerling στο χρώμα του ξύλου, αισθητική και πρακτική συνδυάζονται απόλυτα. Τα έπιπλα της κουζίνας είναι Ιταλικής προέλευσης, από ξύλο καρυδιάς. Το τζάκι στο σαλόνι είναι από μαντέμι και επένδυση πέτρας. Τα υπνοδωμάτια του ορόφου διαθέτουν δρύινα πατώματα στο χρώμα της καρυδιάς. Στα μπάνια, οι μπαταρίες είναι Grohe και τα είδη υγιεινής Ideal Standard.

Διαθεσιμότητα

  Τύπος Υπνοδωμάτια Εσωτερικοί
χώροι

Μερίδιο

γής

Τιμή
Μονοκατοικία 4 225m² 2500m² Sold

Χάρτης


View Hill Housing in a larger map

Καλάβρυτα

Το σημείο που είναι κατασκευασμένη η μονοκατοικία, είναι ιδανικό για εξοχική κατοικία για όλο το χρόνο. Σε κοντινή απόσταση, είναι μία από τις ομορφότερες πλατείες της Ελλάδας, αυτή των Καλαβρύτων, με τα ιδιαίτερα χρώματα όλες τις εποχές του χρόνου. Τους χειμερινούς μήνες, το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων προσφέρει ski με θέα … θάλασσα. Τη θάλασσα αυτή, το καλοκαίρι την απολαμβάνουμε, σε δεκαπέντε μόλις λεπτά, στην πανέμορφη παραλία της Πούντας, καθώς και στις γύρω παραλίες του Διακοπτού.