ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

Μεζονέτες - Καλάβρυτα, Ελλάδα

Στα Καλάβρυτα, στο 15ο χλμ Πούντας – Καλαβρύτων σε υψόμετρο 950μ. με απεριόριστη θέα σε βουνό και θάλασσα, κατασκευάστηκαν από την τεχνική εταιρεία Hill housing Ι. & Θ. Μακρίδης, τρεις πολυτελείς μεζονέτες. Κυρίαρχο στοιχείο η πέτρα και το ξύλο. Η καθεμία είναι 137τ.μ. σε τρία επίπεδα και αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια με δρύινο δάπεδο, δύο μπάνια, κουζίνα, σαλόνι με πέτρινο τζάκι, Playroom. Κάθε μια από τις μεζονέτες περιβάλλεται από δικό της οικόπεδο 1200τ.μ

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά, η επένδυση με πέτρα, εκτός από την εντυπωσιακή εμφάνιση, προσφέρει την καλύτερη θερμομόνωση. Σε συνδυασμό μάλιστα με τα PVC κουφώματα Κoemmerling στο χρώμα του ξύλου, αισθητική και πρακτική συνδυάζονται απόλυτα. Η κάθε μεζονέτα διαθέτει ανεξάρτητο σύστημα θέρμανσης ( καυστήρα, λέβητα, δεξαμενή πετρελαίου, boiler). Τα έπιπλα της κουζίνας είναι Ιταλικής προέλευσης, από ξύλο καρυδιάς. Το τζάκι στο σαλόνι είναι από μαντέμι και επένδυση πέτρας. Τα υπνοδωμάτια του ορόφου διαθέτουν δρύινα πατώματα στο χρώμα της καρυδιάς. Στα μπάνια, οι μπαταρίες είναι Grohe και τα είδη υγιεινής Ideal Standard.

Διαθεσιμότητα

  Τύπος Υπνοδωμάτια Εσωτερικοί
χώροι

Μερίδιο

γής

Τιμή
Μεζονέτα 3 ή 4 υ/δ 137m² 1200m² €220.000
Μεζονέτα 3 ή 4 υ/δ 137m² 1200m² Sold
Μεζονέτα 3 ή 4 υ/δ 137m² 1200m² Sold

* Στα τετραγωνικά προστίθενται 1000m² κοινόχρηστοι χώροι.

Χάρτης


View Hill Housing in a larger map

Περιοχή Καλαβρύτων

Το σημείο που είναι κατασκευασμένες οι μεζονέτες, είναι ιδανικό για εξοχική κατοικία για όλο το χρόνο. Σε κοντινή απόσταση, είναι μία από τις ομορφότερες πλατείες της Ελλάδας, αυτή των Καλαβρύτων, με τα ιδιαίτερα χρώματα όλες τις εποχές του χρόνου. Τους χειμερινούς μήνες, το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων προσφέρει ski με θέα … θάλασσα. Τη θάλασσα αυτή, το καλοκαίρι την απολαμβάνουμε, σε δεκαπέντε μόλις λεπτά, στην πανέμορφη παραλία της Πούντας, καθώς και στις γύρω παραλίες του Διακοπτού.